Jump to content
Alutara-te comunitatii[FRAGWAY]

Parteneri

Anunturi

NsN

Fondators
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • FragPoints

  4 [ Donate ]

NsN last won the day on January 1

NsN had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

2 Followers

About NsN

 • Rank
  Corporal
 • Birthday 01/31/1995

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. NsN

  Cerere admin AkTeN_

  Eu zic sa înveți ce inseamna CNP și ca pe noi nu ne fraierești. T/C ca nu își bate nimeni capu cu toți copii
 2. Toti adminii serverului sunt obligati sa isi creeze un ban-list cu titlul " [BAN-LIST] - Nume adminului " Toti adminii au obligatia de a-si posta toate banurile date pe server alaturi de dovezi in cazul in care playerul banat vine cu o cerere de unban ! Cei ce nu respecta aceste reguli vor primi -1 grad sau remove. Model : - Nickname: - Ip: - Steam-id: - Data & ora : - Motiv: - Dovada ( ss/demo/wargods ) :
 3. Reclamatie Admin : Titlul topicului: Reclamatie "nick-admin" (ex: Reclamatie Nsn - Admin) Reclamatie Player :Titlul topicului: Reclamatie "nick-player" (ex: Reclamatie Nsn - Player ) Site-uri pentru poze(print-screenurile voastre): 1. http://imgur.com 2. https://postimage.org 3. http://tinypic.com Site-uri pentru demo(ale voastre): 1. http://www.fileshare.ro 2. http://www.zippyshare.com 3. http://www.girlshare.ro Nickname utilizat: Nickname acuzat: IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): SteamID(numeric): Data & ora: Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Motiv ban(in cazul primirii unui ban): Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): Comportament: In cazul neprezentarii dovezii din partea adminului intr-un interval de maxim 24h reclamatia v-a fi acceptata; Reclamatiile se fac intr-o perioada de maxim 24h, in cazul incalcarii acestei reguli reclamatia o sa fie respinsa; Se asteapta verdictul fara a fi lasate post-uri in care se comenteaza demo-ul sau parerea adminilor ce l-au vizualizat; Limbajul vulgar din partea reclamantului nu duce decat la respingerea cererii + reclamarea acestuia pentru limbajul licentios utilizat pe forum; Nu se fac reclamatii pentru gag/slay/kick/ban temporar, in caz contrar cererea va este respinsa. Toate campurile sunt obligatoriu de completat, atat dovada cat si ip-ul/steamid-ul trebuiesc completate, in cazul nerespectarii modelului cererea va este respinsa; Continut: Dovezile de tip imagini se urca pe site-uri de sharing [NU SE PUNE LINK DE DOWNLOAD! Exceptie facand demo-urile]. Aceasta regula vine in urma multor posibilitati de oferire a unui key-logger si alte programe de tip urmarire software/hardware. Arhivele oferite pentru download fac si ele parte din aceasta regula; Comentariile in legatura cu executarea demo-ului (de catre admin)/opinia jucatorului se face doar de catre conducerea serverului. Aceasta regula este pentru a evita discutiile/certurile de orice tip. Parerile trebuie lasate dupa urmatorul model "Pro/contra unban/ban, fazele suspectate au fost: ... "; La 3 reclamatii acceptate intrati sub monitorizarea staff-ului. Sunteti inclusi intr-o lista cu "jucatori fideli", banarea voastra o sa se faca doar pe baza deciziei intregului staff.
 4. Reclamatie Admin : Titlul topicului: Reclamatie "nick-admin" (ex: Reclamatie Nsn - Admin) Site-uri pentru poze(print-screenurile voastre): 1. http://imgur.com 2. https://postimage.org 3. http://tinypic.com Site-uri pentru demo(ale voastre): 1. http://www.fileshare.ro 2. http://www.zippyshare.com 3. http://www.girlshare.ro Nickname utilizat: Nickname acuzat: IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): SteamID(numeric): Data & ora: Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Motiv ban(in cazul primirii unui ban): Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): Comportament: In cazul neprezentarii dovezii din partea adminului intr-un interval de maxim 24h reclamatia v-a fi acceptata; Reclamatiile se fac intr-o perioada de maxim 24h, in cazul incalcarii acestei reguli reclamatia o sa fie respinsa; Se asteapta verdictul fara a fi lasate post-uri in care se comenteaza demo-ul sau parerea adminilor ce l-au vizualizat; Limbajul vulgar din partea reclamantului nu duce decat la respingerea cererii + reclamarea acestuia pentru limbajul licentios utilizat pe forum; Nu se fac reclamatii pentru gag/slay/kick/ban temporar, in caz contrar cererea va este respinsa. Toate campurile sunt obligatoriu de completat, atat dovada cat si ip-ul/steamid-ul trebuiesc completate, in cazul nerespectarii modelului cererea va este respinsa; Continut: Dovezile de tip imagini se urca pe site-uri de sharing [NU SE PUNE LINK DE DOWNLOAD! Exceptie facand demo-urile]. Aceasta regula vine in urma multor posibilitati de oferire a unui key-logger si alte programe de tip urmarire software/hardware. Arhivele oferite pentru download fac si ele parte din aceasta regula; Comentariile in legatura cu executarea demo-ului (de catre admin)/opinia jucatorului se face doar de catre conducerea serverului. Aceasta regula este pentru a evita discutiile/certurile de orice tip. Parerile trebuie lasate dupa urmatorul model "Pro/contra unban/ban, fazele suspectate au fost: ... "; La 3 reclamatii acceptate intrati sub monitorizarea staff-ului. Sunteti inclusi intr-o lista cu "jucatori fideli", banarea voastra o sa se faca doar pe baza deciziei intregului staff.
 5. Titlul topicului: Cerere unban [Nick pe server] Site-uri pentru poze(print-screenurile voastre): 1. http://imgur.com 2. https://postimage.org 3. http://tinypic.com Site-uri pentru demo(ale voastre): 1. http://www.fileshare.ro 2. http://www.zippyshare.com 3. http://www.girlshare.ro Nickname utilizat: Nume admin care v-a banat: IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static): SteamID(numeric): Data & ora: Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Motiv ban: Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): Comportament: In cazul neprezentarii dovezii din partea adminului intr-un interval de maxim 24h cererea unban v-a fi acceptata; Cererile unban se fac intr-o perioada de maxim 24h, in cazul incalcarii acestei reguli cerere unban o sa fie respinsa; Se asteapta verdictul fara a fi lasate post-uri in care se comenteaza demo-ul sau parerea adminilor ce l-au vizualizat; Limbajul vulgar din partea reclamantului nu duce decat la respingerea cererii + reclamarea acestuia pentru limbajul licentios utilizat pe forum; Nu se fac cereri pentru ban temporar, in caz contrar cererea va este respinsa. Toate campurile sunt obligatoriu de completat, atat dovada cat si ip-ul/steamid-ul trebuiesc completate, in cazul nerespectarii modelului cererea va este respinsa; Continut: Dovezile de tip imagini se urca pe site-uri de sharing [NU SE PUNE LINK DE DOWNLOAD! Exceptie facand demo-urile]. Aceasta regula vine in urma multor posibilitati de oferire a unui key-logger si alte programe de tip urmarire software/hardware. Arhivele oferite pentru download fac si ele parte din aceasta regula; Comentariile in legatura cu executarea demo-ului (de catre admin)/opinia jucatorului se face doar de catre conducerea serverului. Aceasta regula este pentru a evita discutiile/certurile de orice tip. Parerile trebuie lasate dupa urmatorul model "Pro/contra unban/ban, fazele suspectate au fost: ... "; La 3 cereri de unban acceptate intrati sub monitorizarea staff-ului. Sunteti inclusi intr-o lista cu "jucatori fideli", banarea voastra o sa se faca doar pe baza deciziei intregului staff.
 6. 1. Pentru a aplica pentru gradul de Slot doresc un limbaj decent pe server ! 2. Minim 5 ore pe server. Nerespectarea celor 2 cerinte de mai sus vor duce la respingerea cererii ! MODEL: Nickname: Varsta: STEAM ON/OFF: Timp jucat pe server(link GT): Contact (Facebook, STEAM, EMAIL): Sti ce inseamna sa ai slot ? :
 7. Staff-ul RESPAWN recrutează admini maturi, capabili de amx, care pot fi activi atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. Nu aveți nevoie de ore. Această campanie este destinată tuturor juătorilor.. Gradul primit la început este -Helper-. Cerințele impuse de staff sunt următoarele : Să citiți REGULAMENTUL serverului Aici Să nu aveti antecedente pe server (limbaj vulgar, banuri date fară motiv, etc.) Să aveți vârstă minimă de 13 ani. Să nu dețineți alte accese pe alt server. Dacă sti că nu ai activitate pe server numai posta, nu ma face să pierd timp degeaba cu tine. În cazul în care cererea dumneavoastră a fost acceptată, trebuie să aveți în vedere următoare : Obligatoriu trebuie să vă faceți banlist Sa intrați zilnic pe server/ forum/ discord Pe server trebuie sa fi dispus sa stai cateva ore din moment ce ai primit admin. Model cerere admin : Nick: Vârstă: Experientă AMXX/CS: Steam ON / OFF: Steam-ID: Timp disponibil pentru server: Vei participa la ședințe?: Ai citit regulamentul? (cuvant cheie): Primele 5 cifre din CNP: Nota* Dacă nu respectați cerințele impuse de noi, o sa fiți respinsi din start, toate cererile se fac în cadrul acestui topic!
 8. Inainte de a face o cerere de admin asigura-te ca indeplinesti toate cerintele. Modelul trebuie completat tot, in cazul in care nu este completat riscati respingerea cereri. Nick : Varsta reala si vechime CS : Primele 7 cifre din CNP (Obligatoriu) : IP & SteamID(numeric) : Ore (GameTracker) : Cuvantul cheie : Dispui de resurse financiare pentru promovarea serverului? : Ai dat like paginii noastre de facebook? : Ai participat pana acum la vreunul din concursurile noastre? : Ti-a fost recomandat serverul de cineva ? Daca DA , de cine ? : Intre ce ore poti activa? : Poti activa pe serverul de discord ? (obligatoriu) : ATENTIE ! In caz ca nu stiti ce inseamna CNP aveti aici explicatia : Click aici Conditii care trebuiesc indeplinite. Minim 5 ore jucate pe server. La SteamID scrieti-l pe cel numeric. ( status in consola ) Experienta in adminare server. Varsta minima: 13 ani! - Daca nu aveti acesta varsta va rog frumos sa va abtineti sa faceti cerere. Daca scrieti gresit la "Cuvantul cheie" veti fi respinsi din start. Cuvantul cheie il gasiti in regulament. De acum fiecare cerere ce o sa fie acceptata, inainte de adaugarea accesului, persoana respectiva o sa trebuiasca sa dea un test, niste intrebari simple legate de adminat pentru a ne putea da seama de experienta fiecaruia si cum gandeste.
 9. NU SE DA BAN fara DOVADA. NU abuzati de admin. NU folositi comenzi intre voi. Nu Jucati cu alt nick DECAT cu cel pe care aveti admin. NU aveti voie de a detine alt acces pe alt server in afara comunitatii NU stati la spectator mai mult de 10 minute NU folositi direct amx_gag fara a avertiza jucatorul pentru limbaj / depinde de gravtatea cuvintelor vulgare. Nu folositi comenzile amx_say / csay / TSAY / pentru a evita lagul. Hartile se dau la vot doar in ultimele 5 minute ramase / hartile anterioare le puteti vedea prin tastarea coenzii / Harti. Cum sa reportat un jucator ca ar fii folosind coduri, AVETI OBLIGATIA de a va pune SPECTATOR sa verificati. Fiecare admin are obligatia sa intre pe Forum / server, exceptia absentei sau motivelor Personale AVETI OBLIGATIA de a le vorbi frumos playerilor si sa ii ajutati de fiecare data cand cer ajutor! Jucatorilor care se Urca pe harta le dati Slay , iar daca acesta nu respecta regulamentul - banip 60 min. Cuvantul cheie pentru cererea de admin, la "Cuvantul cheie:" este : CSGO 2k19 NPC power Nu se dau ban-uri pe clasa IP Nu se da unban fara o Cerere pe forum Este interzisa imprumutarea accesului altei persoane Harta nu se schimba dupa ora 00 pana dimineata , in caz de , adminul va lua remove. Toti adminii au obligati de a detine un banlist activ pe forum Nu se cere wargods , doar fondatorii au dreptul Orice admin are obligatia de a detine un banlist activ pe forum , altfel accesul i se va suspenda. Nu aveti dreptul de a cere verficare team viewer / supremo, doar adminii cu gradul peste (inclusiv) supervizor au acest drept. La orice cerere o sa modivic cuvantul cheie dupa inchiderea acesteia! _____________________________________________________________________________________________ English version! DO NOT BAN without PROOF. Do not abuse the admin. DO NOT use commands between you. Do not play with another nick ONLY the one you have admin. You aren't allowed to have accesses on other communities. Do NOT stay spectator more than 10 minutes per day. DO NOT use INSTANTLY amx_gag without warning the player for the language / depends on the gravity of the vulgar words. Do not use the amx_say / csay / TSAY / commands to avoid the lag. The maps are only voted for the last 5 minutes left / previous maps can be seen by typing coins / Maps. If a player reports someone, YOU HAVE OBLIGATION OF putting yourself spec to check. Each admin is obligated to check Forum / Server, except for absence or personal reasons. You need to speak nice to players and help them every time if they ask. Players who climb on the map give them Slay and if they do not follow the rules - banip 60 min. The keyword for the admin request, to the "Keyword ( you must read the rules of this server )" It is : CSGO 2k18 NPC power Do not give the IP class forbits Do not give unban without a Forum Request It is forbidden to borrow someone else's access The map will stay dust2 after 00 a clock , if one of the admins will change , his acces ill be removed. All admins need to have an active banlist on forum. At any request I will modify the keyword after closing it
 10. Este interzisa folosirea oricarui tip de cod -> Ban Permanent Este interzisa folosirea oricarui "nick" ofensator, jignitor, vulgar ... etc Este interzisa urcarea pe Harti -> Slay / slap / banip Este interzisa reclama Altor servere / comunitati Codatii se vor anunta doar prin say_team @ Nu este permis ofensarea / criticarea / injuriile aduse adminilor SE DA gag celui injura ceilalti playeri / admini pe o perioada de minute, pana se va potoli, in caz contrar banip 120 Nu aveti voie sa va urcati pe textura hartii, in caz contrar ban 120 de minute. _____________________________________________________________________________________________________ English version! It is forbidden to use any type of Cheat -> Permanent Ban It is forbidden to use any type "nick" offensive, insulting , vulgar ... osv It is forbidden to climbing on Maps -> Slay / slap / banip It is forbidden to advertise other servers / communities Cheaters will only be announced by say_team @ Offense / criticism / injuries to admins are not allowed You will be gagged if you swear any player / admin during a five minute, until he / she turns down otherwise banip 120 You are not allowed to climb the texture of the map, otherwise you will be banned for 120 minutes.
 11. da ma vorbim vi 500 șpagă t/c
 12. Sanatate, numai bile de rulment in tine
 13. T/C Te sun eu cand o sa sti ce vrei, sau când o sa sti sa citesti.
×